Coaching

Life coaching

De totaal aanpak! Je wilt uit een vicieuze cirkel geraken? Deze vorm van coaching richt zich op alle aspecten jouw leven maar met respect voor jouw eigen persoonlijkheid.

Mental coaching

Mentale blokkades doorbreken om tot betere prestaties te komen. Werken aan je mentale vaardigheden om mentaal sterker te worden. 

Personality & imago

Jezelf als merk presenteren. Je gebruikt je persoonlijkheid, kennis en ervaring om je te onderscheiden. Je laat anderen zien wie je bent en waar je voor staat.

Een mental coach brengt je dichter bij jezelf en je doelen. Op basis van jouw persoonlijke vragen en wensen reik ik je analyses, methodes en nieuwe inzichten aan. Zo kom je lichamelijk en geestelijk helemaal in balans.

Bij mental coaching draait alles rond jou en maak ik gebruik van diverse methodes om jou tot nieuwe inzichten en oplossingen te laten komen. Ik kijk samen met jou welke methode het beste bij jou past. Met deze positieve en constructieve mindset kan jij je verder ontwikkelen. 

Omdat mental coaching helemaal rond jou draait, is elke mental coaching anders. Het traject wordt aangepast aan jouw specifieke behoeften en wensen. Soms heb je gewoon een duwtje in de rug, een luisterend oor of een peptalk nodig. Heb je behoefte aan een intensief traject om je innerlijke blokkades te overwinnen of om je doelen te bereiken? Dat kan ook!

De aanpak wordt aangepast aan jou, jouw tempo en de methode die voor jou werkt. Het mental coachingstraject kan één sessie omvatten, of een bepaalde tijd in beslag nemen. Ik kan je alleen verzekeren dat ik kies voor de kortte weg naar je doel. 

Mental coaching staat in het teken van jouw mentale kracht en mogelijkheden. Samen met je coach verkrijg je o.a. :

  • Meer inzicht in jezelf: je ontdekt wat je doelen, sterke punten en belemmeringen zijn. Waarom stel je bepaalde gedragingen en wat zorgt voor blokkades?
  • Oplossingsgerichte coaching: wat zijn de oplossingen en mogelijkheden? Vaak weet je onbewust de antwoorden al, maar heb je nog net dat duwtje in je rug van een coach nodig. Wat werkt er wel en hoe buig je innerlijke belemmeringen om?
  • Aanleren van nieuw gedrag: je gaat leren door te doen. Via oefeningen, analyses en evaluatie integreer je nieuwe manieren van denken en doen.

Het doel van mental coaching is om je belemmeringen en de bijhorende stress achter je te laten, je volle potentieel te benutten en je doelen te verwezenlijken.

Wil ook jij dat? Neem dan zeker contact op.